Menu

Over mij

Persoonlijk Profiel

Persoonlijk profiel van: Tanya van Wilgenburgh. Ik ben een gedreven HR business coach. Mijn insteek is vooral vanuit de mensen die het bedrijf maken. Ik kijk niet enkel naar de data en de cijfers, maar juist naar de mens in de rol van werknemer.

Tussen 2009 en 2015 was ik zelfstandig ondernemer in de baby-en kinderbranche, na een intensieve loopbaan als HR consultant,  management trainer en HR manager.  Vanuit al deze ervaringen ben ik sinds 2015 vol als zelfstandig HR business coach aan de slag. Hierbij help ik ondernemers om hun bedrijven vanuit een HR invalshoek te stroomlijnen.

Unieke Toolkit

Ik heb een MBA doorlopen in Zwitserland. Daarvoor heeft heb ik enige jaren als internationaal consultant en management trainer gewerkt binnen multinationals.Ik ben gecertificeerd Kernkwadranten Trainer en NLP practitioner.

Hiermee breng ik een unieke combinatie aan ‘tools’ mee. Deze hanteer ik binnen mijn dagelijkse omgang met medewerkers binnen bedrijven.  Zo motiveer ik enerzijds ondernemers en medewerkers  om dagelijks goede gewoonten en routines te hanteren. Zo worden zij mentaal sterk en gezond. Anderzijds werk ik actief aan verbetering werkprocessen, omzetten en cashflow positie. Een unieke combinatie binnen business coaching.

Focus

Mijn focus ligt op het Nederlandse MKB met een bijzonder interesse in non-profit. Elke missie en visie is bijzonder en kan op mijn input rekenen om de marktbelofte waar te maken. Met een gezonde interne organisatie en blije, gezonde medewerkers  worden doelstellingen sneller gerealiseerd. Daar ligt in mijn werk dan ook de nadruk op.

Ik heb in de afgelopen jaren een aantal  verschillende e-books geschreven.  Twee daarvan zijn gratis op te vragen via de web site.  Deze e-books bevatten waardevolle content voor de startende ondernemers en de gezonde medewerker.

Privé ben ik getrouwd en samen met mijn partner ben ik ouders van 3 kinderen. Ik woon in Aalsmeer, onder de rook van Amsterdam.  Zij werkt vanuit huis en op locatie van haar klanten.

Neuro Linguistic Programmeren Tanya van WilgenburghKern Kwadranten Trainer Tanya van Wilgenburgh