Over Tanya van Wilgenburgh

Persoonlijk Profiel

Persoonlijk profiel van: Tanya van Wilgenburgh. Zij is een gedreven business coach. In haar begeleiding ziet zij de gezondheid van het bedrijf én de gezondheid van de ondernemer als integraal geheel. Zowel de gewoonten van de ondernemer als de kosten/ baten neemt zij onder de loep. Zo ontstaat een gezond bedrijf en een blije ondernemer!

 Tussen 2009 en 2015 was zij zelfstandig ondernemer in de baby-en kinderbranche.  Na een intensieve loopbaan als consultant en trainer.  Vanuit haar eigen ervaringen als ondernemer is zij sinds 2015 vol als business coach aan de slag. Hierbij helpt zij ondernemers om hun bedrijven op te zetten en naar een hoger niveau te tillen. 

Met haar integraal coachingstraject heeft zij inmiddels tientallen ondernemers geholpen hun bedrijven te starten en meer grip & groei te bewerkstelligen. 

Unieke Toolkit

 Tanya heeft een MBA doorlopen in Zwitserland. Daarvoor heeft zij enige jaren als internationaal consultant en management trainer gewerkt binnen multinationals. Zij is gecertificeerd Kernkwadranten Trainer en NLP practitioner.

Hiermee heeft zij een unieke combinatie aan 'tools', Deze hanteert zij binnen haar coaching gesprekken en trajecten.  Zij motiveert enerzijds haar ondernemers om dagelijks goede gewoonten en routines te hanteren. Zo worden zij mentaal sterk en gezond. Zij werkt anderzijds aan verbetering van omzetten en cashflow positie. Een unieke combinatie binnen business coaching. 

Focus

 Haar focus ligt op de Nederlandse en Belgische ondernemer. Velen ervaren hun leven als ondernemer chaotisch. Zij werken vele uren in hun bedrijven en laten hun talenten te weinig tot uiting komen. Bij deze ondernemers  overheerst het gevoel dat er meer te halen valt!

 Tanya heeft verschillende e-books geschreven.  Deze zijn gratis op te vragen via de website.  Deze e-books bevatten waardevolle content voor startende en groeiende ondernemers. 

 Privé is Tanya getrouwd en samen met haar partner ouders van 3 kinderen. Zij woont in Aalsmeer, onder de rook van Amsterdam.  Zij werkt vanuit huis en op locatie van haar klanten. 

Neuro Linguistic Programmeren Tanya van Wilgenburgh
Kern Kwadranten Trainer Tanya van Wilgenburgh